Att åka på affärsresor

Att som företagare åka på olika affärsresor kan vara en nödvändighet för att träffa både nya och befintliga kunder. För en del så blir detta en stor del av sitt företagande. Regelbundna resor där man säljer sitt företags tjänster och produkter. Till en början så kan du som företagare få åka på alla dessa resor själv. Börjar företaget växa så kan det bli att anställa resande försäljare som sköter detta.

Hitta bra hotell

För den som är ute ofta och reser i arbetet i vårt avlånga land så kan det vara skönt att hitta rutiner och framförallt hitta hotell som gör att man gärna återkommer. Elite Hotels är en kedja av hotell som finns i 19 städer med hela 32 hotell. Hos Elite så kan man bli medlem genom sitt Elite Hotels Rewards vilket gör att du får poäng på alla dina övernattningar på något hotell som Elite driver. Förutom poängen så kan du få medlemsrabatt på olika priser men också checkar på restaurang och många andra förmåner som kan nyttjas som hotellgäst.

Planera din resa väl

Som med det mesta så gäller det att planera din resa väl. Ta kontakt med alla som du önskar träffa på din resa. Se alltid till att boka in träffarna. Åk aldrig på vinst och förlust och tro att du ska kunna få träffa dina kunder. Det finns ingen som tycker om överraskningar och den som du ska besöka kan vara mycket upptagen. Om du bokar en träff så fråga hur mycket tid som finns till förfogande. Då kan du planera bättre utifrån detta. Tänk på hur du själv vill bli kontaktad och om någon bokar en säljträff med dig.