Skapa en trivsam arbetsplats

Våra arbetsplatser är något som kan se väldigt olika ut. Framförallt så ska de vara praktiska så vi kan utföra vårt arbete där. Men det kräver också något som gör att vi trivs på vår arbetsplats. Att skapa en trivsam arbetsplats behöver inte ta allt för mycket tid och energi.

Pigga upp lite på arbetsplatsen

Framförallt så bör man kolla runt på företaget vad alla har för synpunkter om trivseln på arbetsplatsen. Kanske någon kan ta sig an att skaffa lite tavlor eller annat som kan pryda väggarna. Dela upp ansvaret hos de berörda parterna och de får uppgift att komma med förslag till ledningsgrupp om hur man vill att sin arbetsplats ska se ut. Blommor kan vara något som kommer upp och då skulle vi vilja rekommendera Bella Dukar där man kan prenumerera på fina blombuketter att ställa i konferensrum eller personalmatsal. Varje vecka så kommer det en ny bukett så man kan byta ut de man haft sedan tidigare.

Ta ansvar för din arbetsplats

Om ledningsgruppen godkänner att förbättra miljön på er arbetsplats så gäller det att som anställd ta sitt ansvar och se till så man får en trivsam arbetsplats. Nu kan ju inte alla hålla på och fixa med arbetsplatsen utan det gäller att ni kommer överens om hur ni vill ha det och löser det efter bästa förmåga. Vissa kanske kan ordna med tavlor medans några andra tar hand om annat som piffar till er arbetsplats.